Čelebić: Remi kraj Bistrice najpravedniji

Fudbaleri Grblja odoljeli su u Nikšiću zahuktaloj Sutjesci. Šansi je bilo na obije strane, ali je meč završen bez golova, što je po riječima pouzdanog defanzivca Nikole Čelebića i najpravedniji ishod duela kraj Bistrice.

– Sutjeska je pokazala da je odlična ekipa, a mi smo uspjeli da im pariramo i po svemu viđenom podjela bodova jeste i najrealniji ishod. Za nas je taj bod zaista značajan, ali posebnu težinu imaće ukoliko savladamo ekipu Dečića narednog vikenda – kaže Čelebić.

Podsjećanja radi Grbalj je prije nekoliko sedmica nadigrao ekipu iz Tuzi koja se u Radanovićima nije baš proslavila. Ipak Nikola Čelebić smatra da Dečić vrijedi mnogo više.

– Svaka utakmica je priča za sebe. U tom meču postigli smo dva brza gola, svakako poremetili njihovu koncepciju, ali se ne zavaravamo. Dečić ima odlične igrače, njihovi rezultati nisu slučajni. U crnogorskom fudbalu je takva situacija, da se stvari brzo preokrenu. Moraćemo da uložimo maksimum napora da ih ponovo savladamo i tako ovaj bo0d iz Nikšića učinimo još vrijednijim poručio je Čelebić.

Share Now

Leave us a reply