Cilj je Evropa

 

Sa nestrpljenjem da krenu u nove pobjede i u sezonu od koje dosta očekuju fudbaleri i uprava Grblja sastali su se danas u prostorijama na stadionu kluba.

Okupljenje, među kojima su i nova pojačanja, ali i igrači koji bi tek trebali da se nametnu stručnom štabu, pozdravio je predsjednik Marko Bato Carević.

– Vrijeme je da Grblja igra u Evropi, u kojoj je prije desetak godina na kvalitetan način predstavljao crnogorski fudbal. Uprava je tu da vam maksimalno pomogne, da izađemo u susret svemu onome što moderan klub zahtijeva. Jedino što ne možemo jeste da igramo fudbal umjesto vas. Tu ste da sami pokažete jeste li ili niste pravi. Očekujemo od vas da date svoj maksimum, da radom i zalaganjem ispoštujete vaš dio dogovora koji smo napravili. Ako se vrijedno radi rezultat mora doći, a vjerujte Grbalj je pokazao da igre u klubu mogu da vas preporuče bolje od bilo kojeg menadžera. Želim vam svaku sreću u sezoni koja je pred nama – poručio je Bato Carević.

Potom se okupljenima kratko obratio sportski direktor Aleksandar Saša Mikijelj.

– Naš cilj je Evropa. A svijesni smo kako do tog cilja jedino možemo doći. Dobrim igrama, vrijednim radom na pripremama od kojih će mo dio obaviti na Zlatiboru. Tu smo na zajedničkom zadatku od prvog dana.

Na kraju riječ je uzeo i Dragan Radojičić, novi šef struke Grblja.

– Raširite krila momci. Od prvog dana. Jasno se zna šta je čije zaduženje, raspored. Izbrišite iz glave turističku sezonu, jer ona je za nas prošla. Predstoji nam paklen rad, stvorili smo ekipu koja je spoj mladosti i iskustva. Mladi imaju pravo na greešku jer tek uče. Vi stariji taj luksuz nemate, već morate ovim momcima biti primjer. Pratio sam igre grblja pomno u prošloj sezoni i malo vam je falilo da uzmete Kup. Malo hrabrosti, rekao bih. A u prvenstvu kontinuiteta. Zablistate tri- četiri utakmice, a onda vas naredne četiri nigdje nema. To ćemo ispraviti u hodu. Zato ponavljam, gledajte da što vrijednije radite na treninzima, da se što kvalitetnijhe odmarate poslije njih. Čeka nas naporan posao, kako bi ostvarili zacrtane ciljeve – kazao je Radojičić.

Odmah nakon pozdravnih riječi fudbaleri Grblja uputili su se ka glavnom terenu i počelki da istrčavaju prve kilometre. Prve od brojnih koji ih čekaju u toku priprema.

 

Share Now

Leave us a reply