Đukić: Grbalj je jači od svega

Jedan od najzaposlenijih ljudi u Grblju ovih dana je Dejan Đukić. I zato što obavlja svoju osnovnu ulogu – fizioterapeuta, ali i onu sekretara jedinog bokljskog prvoligaša.

– Zaista se nadam da ću kao fizioterapeut imati što manje posla, odnosno da će nas ove sezone mimoići povrede. Za razliku od prethodne kad na Zlatiboru praktično pola tima nije moglo da trenira. Tu smo da igračima pružimo sve neophodne uslove kako bi pripreme sproveli što normalnije. Posebno jer nam prvenstvo počinje 4.avgusta , a tad su zaista uslovi nehumani. I za nas koji ih posmatramo sa strane, a mogu misliti kako je tek njima. Bilo je predloga i da se početak prvenstva zbog ogromnih vrućina odloži, ali FSCG nije, zbog zgusnutog rasporeda to uradio. Znam da su se naše komšije u Srbiji i Hrvatskoj prošle godine suočili sa tim problemom, pa je početak prvenstva pomjeren. No, šta je tu je. Iz ove se kože ne može – rekao je Đukić.

Ekipa iz radanovića je u pauzi između dva šampionata pretrpjela značajne promjene.

– Jeste. Te promjene najizraženije su u Upravi. Zaista moram da naglasim ulogu i značaj koju je naš sad vežbivši predsjednik Marko Bato Carević imao za Grbalj. Zahvaljujući njemu, Grbalj je tu gdje jeste u crnogorskom fudbalu, ne samo zbog finansija koje je ulagao, već zato što je zaista i srcem i dušom bio uz ovaj klub. Upravo zato ga je i ta naša eliminacija iz Evrope, koju smo na terenu zaslužili, toliko i zaboljela. Njegov enutuzijazam je za sve nas bio dodatni podstrek. To je čovjek koji je živio za Grbalj. Ne samo on nego kompletna njegova porodica. Od srca mu hvala na svemu što je uradio. Siguran sam da že i sadašnja Uprava na čelu sa Nenadom Maslovarom uraditi sve kako bi Grbalj ostao tu gdje jeste – u samom vrhu crnogorskog fudbala – rekao je Đukić.

Grbalj će po običaju najveći dio priprema obaviti na Zlatiboru.

– Da. Već je zakazano i nekoliko pripremnih mečeva. Sa igračima kao što su Petar Vukčević, Marko Kordić i Predrag Jović produženi su ugovoi, očekujemo uskoro i pojačanja. Ugovori su potpisani i sa šefom stručnog štaba Veskom Steševićem i pomoćnikom Nenadom Brnovićem. Trudimo se da što spremniji dočekamo narednu sezonu. Jer Grbalj je bio i biće jači od svega – poručio je Dejan Đukić.

Share Now

Related Post

blog-grid

GRBALJ NA ZLATIBORU

blog-grid

Rashodi 2

blog-grid

Rashodi 1

Leave us a reply