GRBALJ OČEKUJE MEČ PROTIV „FENJERAŠA“ JEDINSTVA Carević: Motiva ne fali

Fudbaleri Grblja dočekaće u Radanovićima ekipu koja je jednom nogom već u nižem rangu takmičenja. Međutim niko se kod „trikolora“ ne zavarava da ih očekuje lak duel. Maksimalno motivisani dočekuju „fenjeraša“ iz Bijelog Polja, što potvrđuju i riječi kapitena Milana Carevića.
– Na papiru i po onome što pružamo u drugom dijelu sezone izgledalo bi da nas očekuje lakša utakmica, ali niko od nas se ne zavarava da će biti tako. Ekipa Jedinstva je namučila gotovo sve rivale sa kojima je do sad igrala i sasvim je sigurno da će sa motivom dokazivanja stići i na naš stadion. Na nama je da meču pristupimo maksimalno motivisani i da sve podredimo samo jednom cilju – pobjedi. Da bi do nje došli moramo ovom meču prići onako kako smo to radili u svakom do sad – poručuje stameni defanzivac.
On ne bježi od uloge favorita, ali isto tako smatra da je meč sa Bijelopoljcima jedan od možda i težih u sezoni.
– Najgore je i najteže igrati te unaprijed dobijene utakmice. Onda kad je protivnik rasterećen. Međutim, ova ekipa Grblja koja se dokazala u bezbropj duela, siguran sam znaće da odgovori iskušenjima koja se nameću u nastavku sezone. Utakmica protiv Jedinstva jedna je u nizu u kojima moramo da potvrdimo da naši ovosezonski rezultati nisu slučajnost – rekao je Milan Carević.
A.P.

Podijeli

Leave us a reply