Grbalj pred vratima Evrope

Poslije preokreta u duelu sa ekipom Mladosti, fudbaleri Grblja su na pragu Evrope. Ostalo je da njihov rival savlada Igalo u finalu Kupa.

– Odlična sezona.Zahvaljujem svima. Vjerujemo da će Mladost osvojiti Kup i time definitivno potvrditi naš plasman u Evropu – nije krio oduševljenje Zoram Govedarica. 

U 3.minutu Milan Carević je u posljednjem trenutku izblokirao Vojina Pavlovića, a u 7. je golman gostiju krajnim naporom zaustavio dobar pokušaj Petra Vukčevića. U 8.minutu Mladist je povela. Zoran Petrović je odlično uposlio Admira Adrovića koji je rutinski savladao omladinca na golu domaćih Balšu Popovića. U 20.minutu Mladost je priprjetila preko Marka Miličkovića, ali je lopta završila pored stative. U 28.minutu Ivan Mijušković je odlično šutirao, ali je lopta na žalost domaćih završila tik iznad prečke. Odličan slobodan udarac u 36.minutu izveo je Ivan Vuković, ali je Damir Ljuljanović još ljepše intervenisao. Na drugoj strani i Popović bilježi sjajnu intervenciju poslije pokušaja Adrovića glavom.

Drugo poluvrijeme počelo je bezuspješnim pokušajima Montenegra na jednoj i Pavlovića na drugoj strani a onda je u 52.minutu Ljuljanović još jednom sjajno intervenisao ispred Vukovića, a u 55. se ispriječio i nakon udarca Vlahovića. Na drugoj strani Adrović je iz dobre pozicije bio neprecizan. Grbalj je izjednačio u 60. minutu. Dragićević je bio najviši u skoku poslije prekida i sjajno glavom pogodio mrežu nemoćnog Ljuljanovića. U 67.minutu umalo repriza, ali Milan Carević nije uspio poslije odličnog kornera Vukčevića da pogodi okvir gola. U 85.minutu Grbalj dolazi do zasluženog vođstva. Rezantan udarac Huliana Montenegra završio je u mreži. U 87.minutu još jednopm se istakao Popović. Sjajno je zaustavio šut Petrovića.

– Današnjom utakmicom nisam zadovoljan, ali pred nama je meč yezone u kojemmoramo biti pravi- rekao je šef struke Mladosti Aleksandar Miljenovć.

Share Now

Related Post

blog-grid

GRBALJ NA ZLATIBORU

blog-grid

Rashodi 2

blog-grid

Rashodi 1

Leave us a reply