Grivić za miran san

Utakmica između Grblja i Petrovca nije obilovala lijepim fudbalskim potezim, posebno u drugom poluvremenu. Bilo je vidljivo da obije ekipe igraju na rezultat. Da čekaju grešku protivnika. Dočekao je domaćin u 89.minutu. Ilija Vukotić je sjajno ubacio centaršut sa desne strane, najbolji u skoku bio je Dragan Grivić i glavom je proslijedio u mrežu.

– Kad sve sumiramo, moramo biti zadovoljni. Odigrali smo seriju teških utakmica i na kraju ostvarili cdilj. Poslije ove pobjede možemo sasvim mirno da se posvetimo tom toliko iščekivanom finalu Kupa i meču sa Sutjeskom, u kojem su rekao bih šanse podjednake – kazao je poslije meča treber Grblja Miljan Radović.

Petrovac je utakmicu otvorio šutem Dejana Pepića u 4.minutu koji je Lazar Carević skrenuo u korner. Grbalj je prvi put priprjetio poslije šuta Bojana Lazarevića u 21.minutu, a najbolju priliku u 23.minutu poslije centaršuta Lazarevića promašio je Šaleta Kordić koji je neometan sa ivice peterca glavom šutirao pored gola. Do kraja prvog dijela viđene su još dvije izgledne prilike. Grbalj je šansu imao preko Milana Zorice u 38.minutu, ali mu je iskusni Mileta Radulović odlično ušao u šut, dok je Petrovac ponovo preko Peipića u 45.minutu priprijetio domaćinu. U drugom poluvremenu prilika je bilo još manje. Sem odlučujućeg gola Grbalj je do pogotka mogao i u 78.minutu kada se Đorđe Vukćević nije najbolje snašao u izglednoj poziciji dok je u 90.minutu Lazar Carević majstorski zaustavio odličan pokušaj glavom Zorana Mikijelja.

– I pored poraza mogu da budem zadovoljan onim što su moji igrači pokazali. Grbalj je u samoj završnici iskoristio jedan naš kiks i nadam se da ćemo dobru igru da ponovimo i u baražu – istakao je šef struke Petrovca Rudolf Marčić.

Share Now

Leave us a reply