Jablan: Neka pobjedi bolji

Dugo se ekipa iz Grblja mučila protiv „fenjeraša“ iz Bijelog Polja. A onda je Ivan Jablan pokazao da iako je najstariji u ekipi, na njega uvijek može da se računa.

– Bila je to jedna teška utakmica. One unaprijed dobijene i jesu najteže za igru, a mi smo se baš ispromašivali. I šanse , pa jedanaesterac. No pokazali smo i tu psihološku stranu, koja je jako bitna. Osvojili tri boda i to je najvažnije. U pobjedničkom raspoloženju očekujemo meč sa Sutjeskom. – poručuje jedini fudbaler koji je u svim šampionatima od kako se igra crnogorska liga postigao bar gol.

I on je svjestan da ih u Nikšiču čeka drugačija utakmica u odnosu na onu protiv Jedinstva. Klub sa ambicijama o izlasku Evropu.

– Naš današnji domaćin je u sjajnoj formi. To potvrđuju i rezultati i pobjeda u Petrovcu u prošlom kolu. Za čas su se našli na trećem mjestu i sigurno je da će učiniti sve da protiv nas dođu do tri boda. Međutim, moraće dobro da se pomuče iako su objektivno i zbog pozicije na tabeli i zbog činjenice da su domaćini sigurno favoriti. Mi se nikome nismo unaprijed predavali pa nećemo ni sad. Dobro se međusobno poznajemo. Siguran sam da nas kraj Bistrice čeka zanimljiva fudbalska predstava. Neka pobjedi bolji – u sportskom duhu će, kao što to radi tokom čitave karijere Ivan Jablan.

Podijeli

Leave us a reply