Kup: Na korak od sna

Fudbaleri Grblja nalaze se na korak do sna, igranje finala domaćeg kupa kruna je sezone,  a ko zna možda se ode i korak dalje pa da pehar od 2017 krasi vitrine kluba iz Radanovića. Jedan od onih od kojih se po pravilu najviše očekuje jeste mladi reprezentativac Lazar Carević.
 – Sigurno je da svi sa nestrpljenjem čekamo da današnja utakmica počne i da ćemo dati svoj maksimum protiv rivala koji zaslužuje  svaki respekt bez obzira na trenutne rezultate u šampionatu. Ovaj duel dočekujemo maksimalno motivisani sa željom da krunišemo naporan rad tokom čitave sezone  – poručio je mlađi Carević.

Poslije  prvog duela  “trikolori” imaju pozitivan rezultat ali ni ne pomišljaju da se brane.
– To nije naš stil – kaže Carević. Jeste da imamo prednost ali samo pametno možemo stići do uspjeha. Mi imamo naš cilja i motiv i sigurno je da ćemo učiniti sve da dođemo do njega. Sa igračima Rudara dobro se poznajemo iza nas je bezbroj duela i nema mnogo toga da se krije. Želja nam je da obradujemo naše navijače i nadam  se da će tribine biti prepune. Poslije svega što smo pružali podršku smo zaslužili –  rekao je Lazar Carević.
Share Now

Leave us a reply