NEDIĆ: Bez alibija

Izuzetno zanimljiva utakmica očekuje se danas u Radanovićima. U goste finalisti Kupa, dolazi danilovgradska Iskra, čvrsto riješena da eventualnim trijumfom ovjeri opstanak u društvu najboljih. No i tim iz Radanovića ima svoju računicu.

– Riješeni smo da se iskupimo navijačima za loše izdanje protiv Lovćena i da u duelu sa Iskrom damo svoj maksimum, pa i više ako treba kako bi došli do tri boda. Ritam utakmica zaista jeste naporan, posebno za nas koji smo imali i Kup takmičenja, ali nikakav alibi ne tražimo. Riješeni smo da osvojimo bodove – poručuje pouzdani štoper Nemanja Nedić.

Poslije poraza od Cetinjana, došao je remi u Kotoru, i Grbljani vjeruju da je konačno na redu novi pobjednički niz, kakve su „trikolori“ u ovom prvenstvu često pravili. Svjesni su da im neće biti ni malo lako.

– I Iskra ima svoje adute i po kvalitetu je tim koji ima pravo da se nada protiv bilo koje ekipe u Crnoj Gori. Pokazali su se u dosadašnjem dijelu prvenstva kao čvrst sastav, koji u svakom trenutku zna šta hoće. Na nama je da im ne dozvolimo da nametnu svoj stil igre, da ispoštujemo sve što je dogovoreno. Spremni smo za duel koji nas očekuje. Neće biti lako, ali vjerujem u uspjeh – rekao je Nedić.

Share Now

Related Post

blog-grid

GRBALJ NA ZLATIBORU

blog-grid

Rashodi 2

blog-grid

Rashodi 1

Leave us a reply