Nikolić: Hrabro na Mladost

Poslije odličnih rezultata u Kupu i u iščekivanju revanša sa Rudarom i pobjede na gostovanju Zeti u prvenstvu pred fudbalerima Grblja je još jedan veliki izazov. Aktuelni šampion Mladost, koja još uvijek ima kakvu takvu nadu da može odbraniti tron, stiže u Radanoviće. Ove godine Grbalj protiv tima sa Cvijetinog brijega po pravilu bilježi dobre rezultate.
– Svaki meč je priča za sebe , od stare slave se ne živi – sa osmjehom priča neumorni Marko Nikolić, alfa i omega Grbljana u veznom redu. Apsolutno je sigurno da nas čeka motivisan rival, koji zna da igra na rezultat. Skup provjerenih i dobro uigranih fudbalera svakako će tražiti svoju šansu za tri boda, a na nama je da im tako nešto ne dozvolimo – poručuje Nikolić.
On ističe da je recept za uspjeh protiv šampiona jasan, i da se bez obzira na snagu protivnika od dobro prepoznatljivog koncepta ne odustaje.
– Manje više, znamo snage i slabosti jedni drugih. Poslije utakmice u Golubovcima raspoloženje u ekipi je dodatno popravljeno. Ono što definitivno moramo, jeste da ispoštujemo sve dogovore iz svlačionice i da damo maksimum svojih mogućnosti. Treba biti strpljiv, pametan i vrijedan i u tom slučaju siguran sam da novi pozitivni rezultat neće izostati – rekao je Nikolić.

Share Now

Leave us a reply