Osvajanje Lovćena

Poslije velikog trijumfa u Podgorici ekipi Grblja širom se otvaraju vrata ostvarenja cilja zacrtanog na startu sezone: opstanku u društvu najboljih bez igranja baraža. Golom protiv aktuelnog lidera prvoligaškog karavana, mladi defanzivac Dragan Grivić, na najbolji je način dokazao da se oporavio od povrede i da maksimalno spreman dočekuje nastavak šampionskih duela. – Velika pobjeda u Podgorici, u kojoj smo još jednom pokazali snagu kolektiva. Naravno da mi je drago što sam se upisao u strijelce, ali mnogo važnija su nam ta tri boda. Dolazi nam Lovćen, biće to još jedna u seriji teških utakmica i svi smo riješeni da trijumfom nad Cetinjanima, nastavimop seriju dobrih rezultata.

Grivić ističe da bez obzira što se lovćen drži za slamku, kad je u pitanju opstanak protiv ekipe iz prijestonice neće biti ni malo lako.

– Lovćen iz kola u kolo igra sve bolje i da su kojim slučajem ovakve rezultate bilježili u prvom dijelu sezone, sad bi bili u gornjem dijelu tabele. Jasno nam je da nam dolazi u goste ekipa koju samo pobjeda ostavlja u igri. Međutim, ni nama motiva na fali. Naprotiv… Ostalo je još dosta bodova u opticaju i tabela može da pretrpi značajne pobjede. Siguran sam da će danas u Radanovićima biti istinski fudbalski praznik, kao što je to uvijek slučaj kad igraju Grbalj i Lovćen – poručio je Grivić

Share Now

Leave us a reply