Pavlović: Samo Petrovac u mislima

Pred finale Kupa i utakmicu sa Sutjeskom pred fudbalerima Grblja je možda i još važniji meč. Utakmica sa Petrovcem u kojem bi eventualnom pobjedom i definitivno ostvarili cilj i opstanak u društvu najboljih obezbjedili bez baraža.

– I za nas i za ekipu iz Petrovca izuzetno važna utakmica u kojoj samo pobjeda dolazi u obzir. Stiže nam odlična ekipa u goste i neće nam biti ni malo lako. Naprotiv. U goste dolaze iskusni prvoligaški, provjereni igrači koje respektujemo. Mi u posljednja dva duela na našem terewnu nismo blistali i svakako da je ovaj meč tim prije dobio na važnosti. Vjerujemo u naš kvalitet, nismo zaboravili da igramo fudbal. Mislimo da je vrijeme za pobjedu u Radanovićima, ali ponavljam. Samo uz maksimalan respekt prema protivniku i borbi na terenu do posljednjeg daha – poručuje Vojin Pavlović.

Po ulasku u finale Kupa Crne Gore, što je istorijski uspjeh kluba, Grbljani suz posustali u prvenstvu. Meč sa Sutjeskom se bliži i pitanje je koliko će igrači biti skoncentrisani na duel sa Petrovcem. Pavlović ne ostavlja dilemu.

– Apsolutno smo svjesni značaja ovog meča. Niko od nas nema prava da razmišlja o fonalu Kupa dok se ne završi započeto u šampionatu. Poslije toga moći ćemo da pričamo o utakmici koja bi trebala da predstavlja šlag na torti jedne uspješne sezone. Trenutno mislimo samo na Petrovac – rekao je.

Share Now

Related Post

blog-grid

GRBALJ NA ZLATIBORU

blog-grid

Rashodi 2

blog-grid

Rashodi 1

Leave us a reply