Radojičić: Obećavam samo žestoki rad

Dragan Gaga Radojičić ove godine preuzeo je ekipu OFK Grbalj. Iskusni stručnjak naglašava da mu je povratak u Radanoviće, na izvjestan način nastavak jedne nedovršene misije.

– Osjećam se odlično, ovo mi je drugi mandat ovdje, a u prvom mi se čiuni da sam ostao nedorečen. Vratio sam se poslije šest sezona i nadam se da tamo gdje smo stali sad će mo nastaviti. Grbalj je stabilan prvoligaš, malo mu fali za iskorak ka samom vrhu.

Ekipa se pojačala, došli su iskusni fudbaleri, a okosnica ekipe je ostala.

– Grbalj uvijek ozbiljno radi. I sad će mo pokušati da stvorimo jednu konkurentnu ekipu svim timovima. Ništa ne obećavam sem veliki rad i disciplinu jer samo tako možemo da se nadamo uspjehu. tu sam da budem najpozitivniji. Konsultujemo se među sobom i mislim da dovodimio prava pojačanja. Bićemo sigurno svima koji pretenduju na titulu kost u grlu, a nadam se i više od toga. Trebaju nam još dva kapitalna riješenja i prije svega daj Bože da budemo zdravi i prođemo bez povreda – poručio je Radojičić.

On je naglasio da ima jako kvalitetnih igrača iz omladinske škole tako da će se i iz tih resursa crpjeti igrači koji će se nametnuti u prvom timu.

Kada je riječ o mogućnostima crnogorskih ekipa na evropskoj sceni, Dragan Radojičić je veliki optimista.

– Možda čak i sve četiri ekipe uspiju. Budućnost ima najteži posao protiv Partizana, ali to su kvalifikacije za  Ligu šampiona. Računam da može sa svim protivnicima da se igra i da se prolaskom dalje dokaže renome crnogorskog fudbala koji on zaslužuje – poručio je Radojičić

Share Now

Related Post

blog-grid

GRBALJ NA ZLATIBORU

blog-grid

Rashodi 2

blog-grid

Rashodi 1

Leave us a reply