Radović: Naiđe loš dan

Miljan Radović dosta je smireno prihvatio poraz od Lovćena u Radanovićima, iako naravno i on, kao  i svi u Grblju ne mogu biti zadovoljni ne samo rezultatom, nego i igrom.

– Naiđe jednostavno loš dan. Tako je to u fudbalu, nekad ništa ne polazi od ruke, koliko god se trudili. A na trudu ne mogu zamjeriti igračima ništa, mada se vidi da je došlo do pražnjenja ekipe zbog napornog rasporeda. Ovo je ista ona ekipa koja je pružila fenomenalnu partiju protiv Budućnosti, koja je u Kupu igrala mečeve za pamćenje. Ponavljam, svako ima pravo na loš dan, mi smo naš imali protiv Lovćena – poručuje Radović.

Trener Grblja ističer da je ovaj poraz potrebno što prije staviti ad akta. Sva pažnja usmjerava se utakmici koju Grbljani već u srijedu igraju protiv Bokelja.

– Skoncentrisani smo na komšijski derbi. Bokelj je pobjedom protiv Petrovca vrati sebi nadu da može ostati prvoligaš i sigurno je da će protiv nas ići na sva tri boda. Derbi mečevi uvijek imaju posebnu težinu, posebnu draž. Na nama je da se što ranije oporavimo od poraza u duelu sa Cetinjanima i maksimalno raspoloženi dočekamo duel sa kotorskim rivalom – rekao je Miljan Radović.

 

A.P.

Share Now

Leave us a reply