Remi najpravedniji

Remi na stadionu u Radanovićima najpravedniji je epilog meča između Grblja i Mladosti. Gosti su bili bolji rival u prvom, domaći u drugom dijelu.
– Mogli smo i do pobjede, imali smo bolje šanse naročito u nastavku meča. Ipak ne možemo biti nezadovoljni. Čeka nas važan duel sa Rudarom – poručio je mladi prvotimac Grblja Ilija Vukotić.
Domaćin je do vođstva mogao u 2.minutu. Pogriješio je Miljan Jablan, Šaleta Kordić se stuštio ka golu, ali je Damir Ljuljđuraj bio na visini zadatka. Zakačio je loptu koja je nastavila put ka mreži, da bi je na gol liniji zaustavio Miloš Lakić. Mladost je do gola mogla u 23.minutu ali je Boris Kopitović iz izgledne pozicije šutirao visoko preko gola.
U drugom poluvremenu domaćin je preuzeo inicijativu. Udarce Bojana Lazarevića i Vojina Pavlovića zaustavio je Ljuljanović, a u najboljoj situaciji bio je Kordić čiji udarac iz neposredne blizine blokira odbrana gostiju. Mladost je zaprijetila samo jednom. Šut Ivana Ivanovića završio je pored gola.
– Znam da moja ekipa može da odigra mnogo bolje. Rezultatom i mogu na osnovu svega viđenog da budem zadovoljan, ali ne i igrom. Sigurno je da ćemo učiniti sve da zahvaljujući sopstvenim rezultatima u šampionskoj trci ostanemo do kraja – rekao je šef struke Mladosti Dejan Vukićević.

Share Now

Leave us a reply