Zorica: Derbiji imaju posebni šarm

Sjajna serija Grblja u prvenstvu i Kupu prekinuta je porazom od zahuktalog Lovćena u Radanovićima, a priliku za poprvni izabranici Miljana Radovića imaće već danas. I to kakvu… Na redu je komšijski derbi protiv Bokelja. Derbiji uvijek imaju posebnu draž, a to možda ponajbolje zna Milan Zorica koji je u karijeri nosio dres oba kluba.

– Uvijek su utakmice između Grblja i Bokelja nešto posebno, prilika i za neki, naravno uvijek u granicama dobrog ukusa, obračun ova dva rivala. U svakom slučaju očekuje nas meč koji ima posebnu draž. Očekujem duel bez garda, pravi fudbalski spektakl na stadionu pod Vrmcem i naravno dobar ambijent kakav i priliči derbijima – poručio je odlični napadač.

Bodova do kraja šampionata je sve manje, ali Milan Zorica ističe da ni klupski drugovi ni on ni ne pomišljaju na preuranjeni odmor.

– Mi tokom čitave sezone igramo dobro, plasman u finale Kupa i trenutna pozicija na tabeli dokaz su toga. Međutim ništa još nije gotovo, a i Bokelj se vratio u igru za opstanak, poslije pobjede u Petrovcu. Mnogo toga do kraja sezone još može da se promjeni. Na nama je da do poljednjeg minuta ovog šampionata dajemo svoj maksimum, i sve to tek na kraju krunišemo dobrom partijom u finalu Kupa – rekao je Zorica.

Share Now

Related Post

blog-grid

GRBALJ NA ZLATIBORU

blog-grid

Rashodi 2

blog-grid

Rashodi 1

Leave us a reply