Zorica: Grbalj zaslužuje poštovanje

U sjajnom raspoloženju fudbaleri Grblja dočekuju važan meč šampionata protiv glavnog pretendenta na titulu i aktuelnog lidera – Budućnosti. Pred „trikolorima“ je pao Rudar, obezbjeđen je istorijski uspjeh u Radanovićima, plasman u finale Kupa. Jedan od junaka tog meča bio je Milan zorica koji je pravim dar marom u odbrani gostiju, srušio snove Pljevljaka da mogu do završnog meča.

– Pokušavamo naravno svi da tu utakmicu sa Rudarom stavimo ad akta i da se usredsredimo na obaveze u prvenstvu gdje nas čeka još mnogo posla. Kvalitet smo dokazali, mislim da ako ovako nastavimo nećemo imati problema sa ciljem postavljenim pred start šampionata, a to je da bez baraža ostanemo u društvu najboljih – poručuje Zorica.

Meč u Podgorici, zbog kazne domaćinu igraće se bez prisustva publike. Zorica ističe da to neće uticati na konačan rezultat.

– Prije svega mogu da ponovim samo ono što su prije mene rekli već brojni koji su igrali pred praznim tribinama – to nije to. Fudbal se igra zbog navijača. No , na to nismo mogli da utičemo. Ono na šta možemo jeste da se suprotstavimo Budućnosti na najbolji način. Stalni ritam igranja sigurno ostavlja traga, ali alibi ne tražimo. Najamnje protiv rivala koji pretenduje na titulu. To je poseban izazov. Budućnost u drugom dijelu sezone, istina je, igra slabije, ali kad tad mora da im krene. Na nama je da im pariramo najbolje što možemo i potvrdimo ono što radimo čitave sezone, da smo ekopa dostojna svakog respekta. Zaslužili smo poštovanje svih – poručio je Zorica.

 

 

Share Now

Leave us a reply